Jednodnevni trening „Mental Freedom® by Kim Olver”

Udruga za Realitetnu psihoterapiju RH ponosno najavljuje gostovanje izvršne direktorice Instituta William Glasser i međunarodno prepoznate predavačice

Kim Olver, 17. ožujka 2023. godine, u Hotelu Dubrovnik, Zagreb

s početkom u 9:00 sati

Na jednodnevnom treningu ova će iskusna predavačica i autorica brojnih knjiga, premijerno u Hrvatskoj, prezentirati svoj autorski program pod nazivom Mental Freedom®.

Program je psihoedukativnog karaktera i sadrži šest osnovnih principa kako pomoći klijentu da iskustvo bolnih osjećaja pretvori u nešto neutralno ili čak pozitivno za sebe. Cilj programa je osnaživanje u integraciji uvjerenja Teorije izbora i profesionalni rast za unapređenja rada s klijentima.

Kim Olver, predstavit ćemo je kao licenciranu savjetovateljicu, certificiranu trenericu, međunarodnu predavačicu i autoricu knjiga. Uz sav navedeni rad, Kim je ujedno i izvršna direktorica William Glasser International. Profesionalna je i licencirana klinička savjetovateljica s certifikatom iz Realitetne terapije i Teorije izbora. Surađivala je s različitim institucijama, školama, savjetovateljima, terapeutima, socijalnim radnicima, ratnim veteranima, parovima i roditeljima te podučavala svoje ideje promjene.

Program se izvodi u trajanju od 6 sati. Planirano vrijeme rada je od 9:00 do 17:00 sati, uz predviđene pauze za osvježenje i ručak.

Predavačica će prezentirati na engleskom jeziku. Prezentirani sadržaji i radni materijali biti će dostupni i na hrvatskom jeziku, a za interaktivne dijelove biti će osigurani prevoditelji.

Sudionicima će biti dodijeljena potvrda o sudjelovanju na treningu, a skup će biti bodovan od strane Hrvatske komore psihoterapeuta.

Za registraciju je potrebno ispuniti PRIJAVNICU i uplatiti kotizaciju u cijelosti.

  Rana kotizacija do 15.2.2023. Kasna kotizacija od 16.2.-15.3.
Članovi HURT-a* i članovi nacionalnih RT udruga 100 eura 130 eura
Ostali 130 eura 150 eura

*Za upite u vezi upisnine i članarine HURT-a molimo da se obratite na info@udruga-hurt.hr

Za primanje daljnjih obavijesti o treningu molimo da se prijavite na hurt.trening.2023@gmail.com

ili pratite na www.udruga-hurt.hr