Jasna Sloković

Jasna Sloković diplomirala na studiju Psihologije u Rijeci 1988. godine čime stječe naziv diplomirani psiholog - profesor. Veći dio profesionalnog života radi u školstvu kao stručni suradnik - psiholog. Polaznik brojnih edukacija, usavršava se u realitetnoj terapiji gdje certificira te potom završava i postcertifikatnu edukaciju. Uz redovan posao stečena znanja primjenjuje kao vanjski suradnik - prvo porečkog savjetovališta pri Zdravom gradu, a potom pazinskog Savjetovališta za brak i obitelj.

U sklopu edukacije iz realitetne terapije 2003.godine postaje supervizor. Vodi tečajeve za roditelje i bavi se prevencijom ovisničkih ponašanja i poremećaja u ponašanju.

Od Evropske asocijacije za psihoterapiju 2006. godine dobiva Certifikat iz psihoterapije, a EART joj 2009. godine dodjeljuje naziv Reality therapy psychotherapist. Član je Izvršnog odbora i Stručnog savjeta HURT-a.

Član Društva psihologa Hrvatske, Hrvatske psihološke komore, Hrvatske udruge realitetne terapije i William Glasser Instituta.

Privatno udana, majka dvoje djece, voli prirodu i čitanje.

E-mail: jslokovic1@net.hr