Ana Ivančan

Instruktor Realitetne terapije

Ana Ivančan, prof, socijalni pedagog, završila je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet. Trenutno radi u osnovnoj školi na poziciji stručnog suradnika-savjetnika gdje primjenjuje Teoriju izbora u radu s učiteljima, stručnim suradnicima, učenicima i roditeljima. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u radu s djecom s posebnim edukacijskim potrebama.

Član je Udruge za Realitetnu terapiju RH od 1998. godine, te učiteljskog vijeća Instituta dr. Williama Glassera. Stekla je status supervizora.

Dizajnirala je i provela brojne treninge i radionice bazirane na Teoriji izbora za različite ciljne skupine: učitelje, roditelje, edukatore u tvrtkama koje se bave poučavanjem i savjetovanjem, zaposlenike udruga koje se bave humanitarnim radom itd. Kao vanjski suradnik surađuje s različitim ustanovama, u ulozi vanjskog evaluatora, vodeći različite projekte, grupni rad i superviziju. Ima dugogodišnje iskustvo u individualnom savjetovanju.
Autor je brojnih edukacijskih programa, stručnih članaka i koautor priručnika Škola uspješnog roditeljstva i Stilovi učenja - čarobnjaci u komunikaciji. Završila je edukaciju iz Neurolingvističkog programiranja i kao majstor-praktičar poučava tehnike NLP-a i njihovu primjenu u osobnom i poslovnom razvoju.

Udana je i majka dvoje odrasle djece. U slobodno vrijeme bavi se organskim uzgojem povrća i makrobiotikom.

E-mail: anaivancan@gmail.com